Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vähän koruja

Vähän ajattelin laitta kuvia koruista, joita olen tehnyt tässä viimeaikoina. On mulle uudempia tekniikoita ja tarkoituksia, joita on ollut kiva tehdä.
Parin viimepäivän aikana koruja onkin valmistunut runsaasti, ja niitä olen lisännyt tuonne kaupan puolelle enemmänkin. Uudet tarvikkeet on tuoneet inspiraatiota ja on ollut oikein pakko tehdä lisää ja lisää. (:

Yks uusi juttu, joita olen tehnyt, on nämä rannekorun osaset. Jossain vaiheessa oli kai suht suosittuja nämä rannekorut, joihin sitten ostettiin irtonaisia riipuksia. Niitä minä nyt sitten olen väsäillyt. 
Nimittäin mieheni siskolle tein joululahjaksi näitä pari (joista en muistanut ottaa kuvaa), ja sitten ajattelin että voisin tehdä muutaman myös kaupan puolelle. Kiva on tehdä, ja mukavaa on myös se miten moneen tarkoitukseen näitä voi käyttää; rannekorussa, avaimenperänä, laukunkoristeena...
Tässäpä siis muutama kuva:






Toinen uudempi juttu on nämä ihanat riipukset, jotka tein värjätystä metallilangasta. 
En käyttänyt jigiä, vaan tein kaikki kiemurat pelkästään pyöröpihdeillä.
Näihin sain idean jostain kirjasta, jonka lainasin kirjastosta. Siinä oli ihania ihania metallilanka koruja, ja siksipä kokeilin itsekin tehdä.
Oma lempparini on kuvassa oikeanpuolimmainen, se onnistui hyvin.
Hankala asia metallilangan työstämisessä on se, että väri lohkeilee irti. Näihin ei onneksi suurempia vaurioita tullut.. Ja sitä oppii välttämään, kun tarpeeksi harjoittelee..



Sitten kuva korvakoruista, jotka ovat mielestäni tosi söpöt. Käytin näihin mustaa metallilankaa ja possunpinkkejä helmiä. Korvakoukkuun tein myös koristeen ohuemmasta mustasta metallilangasta..



Kettinki-korvakorut ovat mielestäni myös kivannäköiset. Mietin pitkään, pitäisikö laittaa vielä jokin helmi roikkumaan, mutta päädyin siihen, että se olisi turhaa. Nämä ovat oikein hyvät näinkin.



Ja viimeisenä ainoat itselle tehdyt korut pitkään aikaan. Tein  näihin myös riipuksen, joka on muuten täysin samanlainen, mutta ketjut ovat lyhyemmät.
Olen ihaillut tämän tyyppisiä muiden tekemänä jo pitkään, ja kun lahjaksi sain ohutta ketjua, tiesin heti että nämä ovat vuorossa.
Helmen väri on oikein tumma punainen, joka näyttää tosi kauniilta hopean ketjun kanssa. Näitä teen varmaan vielä erivärejäkin, ja varmasti myös kaupan puolelle ennen pitkää..



Tässäpä nämä asiat taas tälläkertaa...
Kannattaa kuitenkin pysyä sivustolla, sillä pian tulee lisää tavaraa kauppaan, taas, ja sitten starttaa Nantin uudenvuoden kisa! (: 
Ohjeita vain odottelemaan ja osallistumaan, olkoon onni myötä!

- Nanti




2 kommenttia:

  1. Tosi nättejä koruja! (:
    Sulla on kanssa niin kiva blogi (: Täytyy alkaa seuraamaan! :)

    Säkin voisit käydä kurkkaamassa mun blogiin, kommentoida ja ehkäpä liittyä lukijaksi :)

    (ps, siellä on "Linkitä blogisi" 4.1. saakka käynnissä )
    http://mmilya.blogspot.com

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...