Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2011

Niitä näitä kuvia ja juttua

Vuosi alkaa pikkuhiljaa olla lopuillaan, ja se tarkoittaa sitä, että nyt saa juhlistaa kaikkia niitä lupauksia, joita et pitänytkään. Sitä laihdutusprojektia, jota et aloittanutkaan. Tupakoinnin jatkumista, viinin virtaa. Kirosanojen lisääntymistä.. Niitä kirjoja, joita et kerennytkään lukea. Ystävänpalveluksia, jotka unohdit toteuttaa. Kaikkia niitä tapaamisia, joita et saanutkaan järjestettyä. Sitä ulkomaanmatkaa, joka jäi haaveeksi. Ja kaikkia niitä asioita, mitä sinun piti tänä vuonna tehdä. Mutta et tehnytkään.
Ei hätää, vielä on aikaa. Ensivuonna voit yrittää uudelleen. (:
Vuonna 2012 on monta huomista, maanantaita, ensi viikkoa ja ensi kuuta. Ehdit siis vielä ihan hyvin. (:

No, oma uusi vuoteni alkaa ainakin herkuttelemalla. Jäi nimittäin joulun perinteiset Budapest-konvehdit saamatta. Se korjautuu nyt. Koko päivän olen kuolannut tuota purnukkaa, missä ne on, mutta päätin säästää juhliin. (: 
Toisekseen, sain vihdoin kauan haaveilemani fondue-setin. En ole vielä koskaan päässyt käyttämään sellaista, joten olen innoissani. Huomenna sitä vihdoin saa käyttää! (:


Ajattelin myös hiukan esitellä ostoksiani. Tilasin netistä muutama päivä sitten kutistemuovia, vihdoin, ja meikkejä. Meikit tulivan eilen, muovia ei vielä ole näkynyt. Olen tosi huono ostamaan meikkejä, olen kai liian pihi. Nyt olen kuitenkin niin pitkään halunnut uusia luomivärejä, että päätin ne tilata. Tarpeeseen otin sitten samaan pakettiin ripsaria ja eyelineria. Ja hemmotteluun pari kynsilakkaa.
Vaikka olen kätevä käsistäni, kynsilakan levitys on minulle kauhistus. Joudun korjaamaan jälkeä kymmeniä kertoja, jonka jälkeen tuskaannun ja luovutan. Juuri äsken lakkasin kynteni tuolla tummemmalla punaisella, ja päätin jättää loputtoman korjailun, vaikka jälki ei olekaan kovin hyvä.. Ehkä joskus opin?


Tänään ostin prismasta kultaista ja hopeaa koristelakkaa. Oli nimittäin -70%, eli pakko ostaa. : D Saa nähdä minkälaista tuo on, ja mihin sitä keksii käyttää. (:



Jouluna sain äidiltä ihanan kynttiläpidikkeen. Se on vanha, oikeaan puuhun tehty ja kaunis. Olin halunnut tällaista jo kauan, ja äitillä se oli, kuin ajatuksestani. (:
Taustalla oleva peili pääsee lähipäivinä eteiseen telineeseen, se onkin varmaan suurin sisustusprojektini pitkiin aikoihin.. Mutta siitä lisää sitten, kun mies saa ruuvit paikoilleen ja minä telineen valmiiksi. (:


Miehen siskoilta saatuja joululahjoja ajattelin vielä esitellä, kun ei aikaisemmin tullut niitä laitettua.
Olemme saaneet ihania keittiöpyyhkeitä, eli siis seinävaatteita, koska kukapa näin kauniita kehtaisi käyttää?

Muumi-pyyhkeet. Nämä saivat jo paikan seinältä. Aivan ihania! Vasemmanpuolimmainen tuo mieleen lapsuuden. Muistan nimittäin kovasti lukeneeni kirjaa, jossa muumipeikko kantaa kyseistä maitotonkkaa. Liekö kirja vielä tallessa...


Ja sitten pari Viivi & Wagner pyyhettä, jotka odottavat vielä silitystä ja seinälle pääsyä. Nämä sarjakuvat ovat lemppareitani. Nainen ja sika, kukapa ei siitä pitäisi? Sitäpaitsi, varmaan moni muukin parisuhteessa elävä voi usein samaistua näihin hahmoihin, ainakin minä löydän joskus jotain niiiin tuttua. : D




Ja sitten, sain ihanat pehmoiset sukat, jollaisista olen haaveillut. Lämpöiset, pörröiset, ja mitä ihanimman väriset. Voi mikä virne naamalleni tulikaan kun sain nämä jalkaani. (:


No, tässä taitaa olla vuoden viimeiset jutut..
Täällä meilläpäin jotkut ovatkin aloittaneet juhlinnat aikaisemmin, rakettien räiskettä kuuluu aika ajoin.. Eiköhän suurin osa jaksa kuitenkin odottaa huomiseen.

Ensi vuonna taas tavataan, kun palkintoa arvotaan! 
Muistakaa siis osallistua, vielä on reilu vuorokausi aikaa jäljellä! (:
Ohjeet löytyvät edellisestä tekstistäni.
Ps. luvassa myös joitain ylläripalkintoja. (;

Onnellista vuoden alkua 2012 jokaiselle!
- Nanti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...