Sivut

torstai 1. joulukuuta 2011

Fimoa, tauluja ja mobileja

No nyt se vihdoin alkoi! Joulukuu! Ensimmäiset luukut avataan, aletaan koristella ja odotetaan lunta. 
Tein miehelleni "aktiivi-joulukalenterin", jossa on jokapäivälle jokin tehtävä. Kuten "hemmottele vaimoa" tai "kuuntele joululauluja". Saa nähdä toteutuuko jokainen pyyntöni. (:
Itselleni tein samanlaisen, ja ensimmäisen päivän tehtäväni onkin sitten hemmotella miestäni. Pitääkin siis keksiä jokin kiva ylläri kun hän tulee töistä. Sen lisäksi sain ihanan Hello Kitty-kalenterin. : D Olen "fani".

Lauantaina lähdemme äitin kanssa Ikeaan, ja sunnuntaina joulumessuille. Kun nämä naiset lähtee shoppaileen, niin rahaa varmana palaa! : D Toivottavasti näiltä reisuilta jää käteen muutakin kuin turhia ostoksia..

No nyt itse asiaan:



Ihan ensiksi syntymäpäiväkortti äidille. Synttäreitä vietettiin eilen. Kortin sisältä löytyi itsetekemiäni lahjakortteja, joita vastaan saa mm. siivousta ja tyttöjen iltaa. (: Lisänä leipasin eilen mustikkapiirakan viemisiksi juhliin..




Tässä sitten pari kuvaa Fimo-kokeiluista. Olen siinä todella todella surkea! En ehkä vaan ole muovailija tyyppiä, se pitänee hyväksyä. Nämäkin helmet jotka tein, ovat epätasaisia ja saumat näkyy.. Ehkä jätän tämän homman muille. Mutta täytyyhän sitä vielä kerran kokeilla, kolmas kerta toden sanoo, vai mitä?



Taulu kollaasi eteisen seinältä. Nämä on valmistuneet 2010. Mukana on miehen ja itseni lempimerkkejä (vain Ford puuttuu)..

En käsitä, miksei tästä taulusta saa kunnon kuvaa. Jos saisi, olisi se todella vakuuttava, sillä mielestäni taulu on todella lumoavasti onnistunut. Siihen tallentui hyvä tunnelma, jonka sain aikaan hopeamaalilla. Pilvet onnistuivat hyvin, samoin kuin vesi on kauniin näköinen luonnossa. Se näkyy "askartelupaikalleni" enkä voi joskus olla tuijottamatta sitä.
Tämä taulu pitäisi nähdä itse, ei siitä muuten saa mitään irti.


Olen täysin hullaantunut nyt tekemään mobileja. Ne on niin helppoja, kauniita ja monikäyttöisiä! En osaa lopettaa, ja pian meillä varmaan on katto täynnä kaikenlaisia pyöriviä, heiluvia, ehkä jopa ääntäviäkin mobileja. (: Onneksi poikani tykkää niistä yhtä paljon kuin minäkin.

Joulu-mobile. Kehikkö grillitikuista, koristeet taikataikinasta.

Sydän-mobile. Kehikko rautalangasta ja silkkipaperista, koristeet rauta- ja villalangasta.

Noh, tässä olikin mukavasti asiaa (eikä yhtään korua!), joten ehkäpä ensiviikolla seuraavan kerran, ostosten merkeissä. (:

- Nanti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...