Sivut

maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulun jälkeiset

Ja näin on taas joulupäivät menneet.. Vuosi vuodelta tämä aika menee aina vain nopeammin ohi. Kiirettä pitää ja stressiä pukkaa, ja sitten yhtäkkiä kaikki onkin jo ohi.
Onneksi joulua saa juhlia vielä jonkun aikaa, syödä ja ihailla lahjojaan. (:

Nyt tulee paljon paljon kuvia, eli käydäämpäs jo pian  asiaan.


Ensin joulukortteja:







Tällaisia tuli tehtyä, useat vähän pikaisia ja yksinkertaisia, mutta kuitenkin nättejä ja omanlaisiaan. (:

Sitten vähän lahjapuolta:


Korttipidike enolle

Korttipidike tehty sinisestä helmiäiskartongista, johon maalasin sabluunan avulla tekstin, kontaktoin sen ja asetin ripustuslangan sekä klemmareita.


Kauppakassi äitille. Enolle meni samanlainen, jossa luki "viisaan miehen kassi".

Ostin valkoisia kangaskasseja, joihin kangastusseilla helposti kirjoitin tekstin..
Kultainen tähti-mobile enolle.
Ruusu-pyyhepidike äitille.
Rengas tuttuun tyyliin rauta- ja villalangasta, tekoruusu vanhasta koristekimpusta..


Ja pari rannekorua ystäville:




Ekaa kertaa eläissäni tein myös maustekakun aatoksi, ja oikein hyvin se onnistui!
Perinteiset joulumausteet, eli kardemumma, kaneli, neilikka ja inkivääri ovat kakun maun takana. Kuorrutus tomusokerista ja kaakaojauheesta..



Sittenpä pääsenkin esittelemään jo omia lahjojani, joita tuli järkyttävän suuri määrä.. (:

Tässä siis: kultaisessa kassissa on korutarvikkeita jotka erillisessä kuvassa alla, sitten tuli minttutryffeleitä ja suklaalevy, pieni Hello Kitty-rasia, värikyniä, piirustuslehtiö, vaatteita (paitoja, hame, alushousuja ja mummon kutomat ihanat sukat), pitkät uunikintaat joita toivoin, valokuva-albumi, Hello Kitty-rannekello, Muistojen koru-kirja, sarjakuvakirja (Iines Ankka), hajuvesi, helmiä, pienoismalli Mustang, Hanna Saren viikonloppulaukku ja toivomani Bratz nukke.


Ja tässä sitten ne korutarvikkeet. Aikamoinen paketti.. Löytyy erivärisiä ja -kokoisia metallilankoja, helmiä, renkaita, korvakorukoukkuja, ketjua, vaijeria, joustonauhaa, ja ihana ihana sormusmitta. Sitä pitää vähän harjoitella käyttää niin, että koko pysyy muuttumattomana, ja saa sormuksesta pyöreän, koska mitta on kahdelta sivulta litteä. Mutta huippuvehje se on, ja kovin tarpeellinen. (:


Ja heti piti tietysti tarvikkeita päästä käyttämään:


Ja sitten ehkä jonkunverran kummastusta saanut toiveeni, eli tämä Bratz nukke. Jostain syystä vähän ennen joulua aloin kuolata näitä lelukuvastosta. Ehkä se on pikkuisen sama asia kuin joillekin nukkekodit ja pienoisrautatiet, leluja aikuiselle...
Toivoin siis nukkea mieheltäni ja sen myös sain. Ja vieläpä minkälaisen, vihreä-silmäisen ja punatukkaisen, kuin minä itse parhaimmillani. (:
Tämä superohut ja kaunis tyttönen (joka sai nimen Amaranta, Italialainen) myös ehkä motivoi tulevassa laihdutushaasteessa... (Sitten siis ensivuonna : D )

Tässä on ensimmäinen hänelle tekemäni mekko, nopeasti vain leikkasin vanhasta paidasta ja muutaman piston ompelin.. Vyötäröltä kulkee nauha niskan taakse, muotoilee mekkoa ja pitää yläosan paikoillaan. Samasta kankaasta myös pikainen hiuspanta..

Sohva. Viennetta-jäätelökakkupaketista. Päällystin vain sinisellä kopiopaperilla ja tein kakkupaperista pitsikoristeet. Tyynyksi kietaisin vanulevyä vanhan vauvanrätin sisään.


Tässä on Aman asunto. Pinkin vaatearkun tein pahvilaatikosta.. Korurasiana toimii lahjaksi saatu Hello Kitty-rasia, matto ja torkkupeitto on vanhasta jäämä kankaasta.


Siinäpä kaikki tältä erää.
Vielä voi varmaan toivottaa ihanaa joulunaikaa, syödään kaikki jouluherkut pois ja odotellaan sitten uudenvuoden juhlia! (:
- Nanti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...