Sivut

perjantai 14. lokakuuta 2011

Vaijeria ja kultaa

Pari päivää sitten sain taas ihanan lähetyksen postista, helmiä ja tarvikkeita, ja innostuin sitten kokeilemaan uudestaan vaijerin käyttöä. Aiemmin tekemäni kaulakoru on tosi tympeä, koska helmet ei pysy paikallaan, ja vaijeri oli hankala käyttää. Nyt tuli uutta vaijeria, joka on vähän ohuempaa, ja uusia puristushelmiä, jotka pysyvät paljon paremmin aisoissa. Sainkin sit tekastua kaks kaukakorua ja niihin korvikset, ja innoissani varmaan pian väkerrän lisää. Lisäksi tein joululahjaksi tuikkukipon, tosin en tiennyt kenelle sen antaisin. Miespä sitten ratkaisi ongelman, koska halusi pitää se itsellä, liekö niin hieno vai huono? : D
Oikeaa kynttiläähän siinä ei uskalla polttaa, mutta kiva koristus se silti on. Tekemällä varmaan oppisi lisää, ja tulisi jossain vaiheessa oikein kauniitakin..



Tässä mainittu tuikkuteline, vaikken kullasta juuri pidäkään, niin tämä väri on jotenkin kiva.. Ehkä haaleampi ja valkoisempi kuin kulta yleensä?



Tässä postipaketin sisältö, eikä taaskaan ollut pariakymppiä enempää hintaa! Halvan kaupan olen löytänyt..




Sitten ne vaijerikorut. Ylemmässä on valkoisia ja vaalenapunaisia helmiä, ja alemmassa pelkästään pinkkiä. (:


Nyt jääkin viikonloppuna koruilut vähän vähemmälle, kun meille tulee vieraita. Miehen sisko perheineen on tulossa kyläilemään, ja täällä jo innolla odotetaan. Kodin sisustuskin tässä hötäkässä muuttuu, kun pitää laittaa paikka vielä enemmän lapsi-ystävälliseksi, ja seitsemän ihmistä saada mahtumaan pieneen yksiöön (tai no kaksioon, jossa yksi huone eläinten valloittamana). Saas nähdä miten tästä selvitään. (:

Ens viikolla tullee postausta vihdoin muustakin askartelusta kuin koruista, kun postikusti tuo decoupage-lakkaa! (:


- Nanti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...