Sivut

tiistai 11. lokakuuta 2011

Messujen tuomaa-luomaa

 Kädentaitomessuilta löytyi kaikkea kivaa, kyllä ois uponnu satanen jos toinenkin jos ois vaan ollu tuhlattavaksi. Helmiä oli kivasti tarjolla. Tässäpä ostoksiani, mitähän kivaa näistä keksis?
 Nämäkin löytyi sieltä messuilta, helmien talo kojusta. Tosi  söötit.





 Kaulakorun tein ekaks, oli nopea ja helppo projekti. Meni vain 20 min. kun koru oli valmis. Siellä oli näytillä tällainen ja niinpä piti saada tarvikkeet  mukaan, ja päästä heti kokeilemaan.
                                                           Todella kevyt kaulassa

 Tämä lanka (Vegas Glamour) oli kuulemma just tullut ennen messuille lähtöä ja ottivat sen mukaan. Vihdoin pääsin kokeilemman huivilangan kutomista.  Helppo kutoa, vaikka onkin ensimmäinen kerta mulle. Laitoin ehkä liian vähän silmukoita(5s.) kun tulee aika kapea. Saa nähdä kuinka pitkä tästä tulee..



Vegas glamour ohje:



 Kuvassa näkyy langan reunassa ohut lanka, siitä poimin silmukat puikolle; ensimmäisestä reiästä sisään ja seuraavasta ulos jne.
Kun olet päättänyt montako silmukkaa haluat  voit alkaa kutoa niittä. Silmukoita ei lisätä eikä poisteta vaan se pysyy samana koko ajan.  Itse käytin viisi silmukkaa, mutta siitä tulee aika ohut huivi(n5cm paksu). Kokeilemalla varmaan selviää, kun on kutonut jonkun matkaa että kuinka paksu huivista tulee. Puikon koolla ei ole niin väliä, itselläni on 4mm. Kovin paksut eivät tietysti mahdu simukan sisään.



Kutominen on helppoa, otat vain puikolle ohuen langan, vedät sen silmukan läpi kuin normaalistikin kutoessa. Käytät vain ohutta lankaa kutoessasi. Työ etenee nopeasti.
Itse laitoin viisi silmukkaa  ja niitä kudoin. Siitä tulee kuitenki aika ohut huivi(n. 5cm paksu). Jos siis haluat paksumman ota enemmän silmukoita aloitukseen.

Toivottavasti osasin selittää edes vähän järkevästi kutomista, helppoa se kuitenkin on :)


Suosittelen :)



¤Pipsa¤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...