Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lisää sormuksia

Nyt tuli tehtailtua sormuksia oikein urakalla, kun makuun kerran pääsi. Tosi helppoa ja nopeaa hommaa, ja jälki parantuu joka kerta. Tästäpä taisi tulla ihan mun juttu. (:


Kädentaitomessuilla käytiin eilen äidin kanssa, oli kivaa nähdä muiden töitä, ja kyllähän sieltä tuli ostettua pussillinen helmiä, joita sitten noissa sormuksissa olenkin käyttänyt. 
Lisäksi voitin 150g hunajaa, jota ehkä tänään voisi mässäillä lettujen kanssa. (:






Tässäpä näitä sormuksia. Pohjan ympärille kiedottu ohuempi lanka tuo mukavan säväyksen ulkonäköön. Se kimaltaa aivan toisella lailla ja näyttää mukavan rosoiselta, vaikkakin tyylikkäältä. Lisäksi sen avulla on tosi helppo lisätä koruun helmi, joka taas tuo lisää näyttävyyttä ja yksilöllisyyttä.



Tässä on sitten rannekoru, jonka tein jokunen päivä sitten.



Korvakorut ja riipus, joiden kaveriksi edellisen rannekorun tein. Kaunis setti, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nämä ovat muovihelmiä, joten ne ovat myös kevyet käyttää, toisin kuin jos olisi tehty lasista.



Sitten vielä kuva eräästä kesäisestä kakusta. Tässä kokeilin ensimmäistä kertaa maalata kuvaa kakkuun, ja tulihan siitä kiva. Tämä leivonta on mulla "sivuharrastus" jota teen aina kun jaksaa, ja on mahdollista.. Tuo kermavaahto ei kyllä ole mun kaveri! : D


- Nanti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...