Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kassikilpailu päättyy pian!


Huomenna on siis viimeinen päivä, jolloin voit osallistua kassikilpailuun suunnitelmallasi.
Eli nyt äkkiä suunnittelemaan ja viestiä lähettelemään, keskiviikkona ilmoitan kilpailun voittajan! (:
Tässä säännöt kertauksena:


"Kyseessä on siis kilpailu.
Saat suunnitella itse oman laukkusi! Olen kuvannut laukun, johon suunnitelma toteutetaan, ja minulla jo olevia tarvikkeita, joista voit hakea inspiraatiota. Voit kuitenkin suunnitella kaiken aivan oman makusi mukaan. (:

Tehtävänäsi on siis tehdä minulle kuva/kuvia siitä, miltä unelmalaukkusi näyttäisi. Voit piirtää tai käyttää vaikka valokuvia. Voit myös käyttää mitä tahansa tietokoneohjelmaa suunnitelman tekemiseen, tai raapustella paperille, ja skannata sen. On mahdollista myös vain kirjoittaa toivomuksistasi. (Muutenkin on erittäin suotavaa, että kuvien lisäksi kirjoitat, jotta saan selkeän kuvauksen toiveistasi) Tärkeintä on, että suunnitelmassasi tulee ilmi se, minkälaista koristelua ja värejä laukkuun haluaisit. 

Laukkupohjana toimii siis luonnonvalkoinen kauppakassi:

Kassin leveys on 38 cm, korkeus 42 cm ja kantorinksut ovat 38 cm pitkät. Molemmat puolet ovat samanlaiset, valmiina ideoillesi. (:

Mahdollisia tuunaustarvikkeita taas on kuvattuna tässä:




Helmiä ja nappeja, organzanauhaa..


Vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää askarteluhuopaa.

Värikkäitä villalankoja

Kirjontalankoja, monen monen värisiä.

Kukkapaljetteja.

Tähti- ja sydänhelmiä.

Koristenauhoja.

Useanvärisiä ompelulankoja.


Kangastusseja. Ruskea, musta, keltainen, punainen sininen ja vihreä.


Kilpailun lopuksi valitsen suunnitelman, joka on mielestäni paras toteutettava. Ei helpoin, vaan mielenkiintoisin ja mahdollinen tehdä.
Sen jälken otan yhteyttä kilpailun voittajaan sähköpostitse, ja sovin yksityiskohdista. 
Suunnitelman ei tarvitse olla millintarkka. Se voi olla myös vain suuntaa-antava kasa inspiraatio kuvia. Tai sitten voit tehdä tarkan suunnitelman.

Kilpailuaikaa on reilu kuukausi, eli toukokuun ensimmäiseen päivään saakka. 2.5.2012 julkaisen voittajan ja kuvan hänen suunnitelmastaan. Sen jälkeen suunnitelman vaativuudesta riippuen laukun tekemiseen kuluu ~1-2 viikkoa, riippuen myös siitä, kuinka nopeasti saamme sovittua yksityiskohdista. Saanet siis palkintosi toukokuun loppuun mennessä, sopivasti vaikka rantakassiksi! (:

Ja osallistuminen tapahtuu sähköpostilla. Liitä sähköpostiin suunnitelmasi (kuvat .JPG tiedostona, sisällytä teksti sähköpostiin), ja kerro mahdollisesti julkaistava nimimerkkisi.
Voit suunnitella myös useita laukkuja, ja osallistua täten niin monta kertaa kuin haluat. Tee kuitenkin jokaisesta suunnitelmasta mielellään oma osallistumisviesti, jotta minun on helppo selailla eri suunnitelmia.
Sähköpostiosoitteeni on: PipsaNanti@gmail.com 

Saatan lähettää sinulle sähköpostilla lisäkysymyksiä suunnitelmastasi ennen kilpailuajan loppua. Se ei vielä tarkoita, että olet voittanut, vaan haluan tietää toiveistasi enemmän, ennen kuin päätän, minkä laukun teen.

Kaikki kysymykset voit laittaa tämän viestin kommentteihin, vastaan niihin niin pian kuin mahdollista.

Nyt siis äkkiä suunnittelemaan omaa käsityönä tuunattua kassia! (: 
Käytä luovuuttasi! Mitä hullumpi idea, sitä hauskempi toteuttaa!! (:"




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...