Sivut

torstai 2. helmikuuta 2012

Amulettini

Eilen postissa tuli paketti kauniita helmiä:

Nämä tuli http://keijukeidas.blogspot.com/ :sta. (:


 Erityisesti odotin näitä ihanuuksia:


Ja niistä teinkin siis kaksirivisen vaijerikaulakorun, rannekorun ja korvikset. Perussetin siis.

Eräänä toisena päivänä tein jotain kauan pohdittua. Olen tehnyt lukollisia riipuksia ennenkin, mutten koskaan ole itse omistanut yhtään korua johon niitä saisi kiinni.

Ensin tein rannekorun, josta tuli tällainen koru puolivahingossa. Aioin tehdä ensin aivan tavallisen rannekorun, mutta riipusta sovitellessani ajattelin, että nyt on aika tehdä tämä haluamani korutyyppi. Laitoin helmien keskelle suuren renkaan riipusten ripustamista varten, ja sehän toimii. (:
Hello Kitty on kutistemuovista. Kuva on kulunut vähän pois, koska ilmeisesti tussit eivät ollutkaan niin kestävää laatua. Saatoin myös piirtää väärälle puolelle...(?) No, opetellen oppii.


Rannekorun tehtyäni ajattelin tehdä myös saman tyylisen kaulakorun, mutta kokonaan hopeisena.
Siihen tuli siis samanlainen rengas, johon laittaa riipuksia.


Sitten tapahtuikin jotain uskomatonta. Tämä riipuksena toimiva sydän on ollut minulla siitä asti, kun aloitin koruharrastuksen. 
En ole uskaltanut käyttää sitä, koska se on niin kaunis, ja minun näköiseni. Suuri, pyöreä, vaaleanpunainen, herkkä, kiiltävä.. Niin söpö!
Olen pelännyt, että en osaa tehdä sille kunniaa. Ja vihdoin, vihdoin sain sen johonkin! Nyt minusta tuntuu että se on löytänyt paikkansa! (:
Siinä se siis nyt roikkuu, käytettävänä tilanteessa kuin tilanteessa. Vaihdettavissa kaulaan tai ranteeseen tai mihin tahansa! 
Ehkä siihen keskittämäni tunnelataus purkautuu sitten takaisinpäin, niinpä tästä tulee minulle kuin onnenkalu. 
Amulettini.


- Nanti

PS: Muistakaa osallistua arvontaan! http://helmihurmio.blogspot.com/2012/02/arvonta.html



1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...