Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kukkia ja massaa

Näin alkuun, muistakaa osallistua arvontaan! Palkintona itse valitsemasi koru Nantin kaupasta! Korukaupan valikoimaan tulee uusia tuotteita lähipäivinä, kunhan ne kerkeän sinne laittaa. Kuitenkin ennen arvonnan suorittamista! (:

Ja sitten taas asiaan. 
Aiemmin esittelemäni pitsikukka-kehikko on ollut kovassa käytössä. Tässä muutamia työnäytteitä:




Metallilangasta tehty kukka. Tämä on vähän kämynen, joten päätyi vain koristeeksi keittiöön..

Ja villalangasta tehtyjä:

Pinkkii..


Mustaa ja punaista..


Punaista..

Muutamasta kukasta tein rintakorut, mutta niistä ei vielä tullut otettua kuvia. Jotain muutakin ajattelin näistä värkätä.. Ehdotuksia? (:


Ja sit, ostin viimeviikolla askartelumassaa toivoen, että se olisi minulle parempaa käsiteltäväksi kuin fimo (jota taas kerran kokeilin, kukkamuottien kanssa, mutta epäonnisesti). Tämä massa on ilmassa kuivuvaa ja maalataan jälkeenpäin. Tekaisin sitten viikonloppuna pieniä kokeiluversioita ja tänään maalasin ne kuivuttuaan:



Sydän. Tein näitä kaksi, mutta toista en vielä en maalannutkaan. Sydämissä on reiät, joten ne voi valjastaa vaikkapa roikkuvaksi koristeeksi..





Ja pieni patsas, joka esittää miestä ja poikaa veneilemässä. 
Toivoen, että poikamme pääsisi jo tänä kesänä isinsä kanssa vesille.. (:
Maalaus tässä on vähän niin ja näin, koska en huomannut, että se olisi hyvä tehdä ennen kasausta. Noh, ensi kerralla viisaampi. (:


Ja vielä lopuksi pieni kurkistus pajaani, joka on muuttanut olohuoneen puolelle. Suurempi esittely ehkä myöhemmin, jos niin tahdotte. Mitään muutoksia sinänsä ei ole tapahtunut, kalusteet vain muuttivat..
Huomatkaa kuitenkin uusi, ihana tuolini, joka on ostettu minulle jo vuosia sitten. Se oli vähän aikaa äidillä lainassa, mutta tarpeettomaksi tultuaan sain sen takaisin. Onneksi, siihen voi nimittäin käpertyä, sillä voi kiikkua ja istua korkeammalla. (:


Tässäpä tämä tiistai. Nyt nautiskelen uudesta paikastani ja väkertelen jotain mukavaa. (:



2 kommenttia:

  1. Hei,

    Millaista Fimo on käyttää? Täältä meiltä päin löytyy vain Cernitiä, joka on ikävän kovaa työstää. Olen kuullut että Fimo olisi savimaisempaa, ja supersculpey kaikista savimaisinta. (teen "pehmolelujen" Tassuja, päitä yms massasta, joten paljon yksityiskohtia tekevänä olisi hyvä olla mahdollisimman pehmeää ja muovattavaa.) osaatko neuvoa minua siinä mikä olisi paras Vaihtoehto (netistä joudun tilailemaan, tilaan siis mielelläni heti parasta) kun olet carmastikkin koruihinkin massoja käyttänyt. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Valitettavasti olen varmaankin väärä ihminen neuvomaan massan valinnassa. Olen itse kokeillut vain fimoa, enkä ole siinä kovin hyvä. Fimosta voin kuitenkin sen verran sanoa, että se on mielestäni aika kovaa. Melkoisesti joutuu pyörittelemään, että pehmeäksi saa. En tosin osaa verrata sitä Cernitiin, koska en ole kokeillut. (:
      Koska sinulle varmaan jäi vielä epäselväksi, mitä massaa hankkisit, voit kokeilla kysyä vaikkapa jostain nukkekotiblogista. http://www.blogilista.fi/haku?query=nukkekoti&mode=blogs tässä osoitteessä listattuna useita. (:
      Toivottavasti löydät hyvän massan! (:
      - Nanti

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...