Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Pajani 2

Nyt tulee siis se lupaamani postaus muutoksista askartelutilassani. Aiempi Pajani-postaus löytyy osoitteesta: http://helmihurmio.blogspot.com/2012/03/pajani.html

Eilen järjestelin siis tilaani uuteen uskoon. Pahoittelen kuvien laatua, en käsitä miksi en saanut yhtään kunnollista kuvaa otettua. ):
 Ehkä se johtuu valaistuksesta?

Suurin muutos on tietokoneen tulo. Se oli ennen olohuoneessa, mutta jokunen viikko sitten järjestin sielläpuolen kalusteet uusiksi, ja tietokone siirtyi tälle puolelle.
Myös tuolin päällä ollut hyllykkö muutti nyt tuolin vierelle, ja korulaatikkoa säilytän nykyisin lattialla.


Tietokone-nurkkaus, jossa pieni askartelutaso valkoisen lipaston päällä. 

Tietokone on tuolin päällä, korkealla, lapsen ulottumattomissa. Kiva sekasotku tulee noista johdoista..

Tuolin vieressä oleva hyllykkö. Täällä säilyy kirjaston kirjat, paperi, kynät ja vähän sekalaista tavaraa..

..eli korut, jotka eivät vielä ole olleet kuvattavana/lisätty blogiin. Käyntikortit, mokkula, ja piristyksenä pojan tekemä äitienpäiväkortti. (:

Tilasin käyntikortteja muutama kuukausi sitten, ja niissä ei lue facebook-sivua. Päätin kirjoittaa sen kortin taustapuolelle käsin, ja tässä näkyy vasemmalla ne kortit, joihin olen jo saanut kirjoitettua ja oikealla ne, jotka vielä odottavat. Kova homma. (:

Kyniä, saksia, rei'itin, nitoja, teippejä, veitsiä, talttoja... Mitähän kaikkea täältä löytyykään.. (:

Lipastot.

Ruskean lipaston ylimmässä vetolaatikossa säilytän niitä koruja, jotka ovat jo blogissa, mutta joilla ei vielä ole etikettiä. Ja tilauskoruja.
Siellä on myös salainen suklaakätkö. : D Lapselta piilossa siis.

Valkoisen lipaston ylimmässä laatikossa taas on värikyniä, maaleja, spray-pulloja, liimoja, klemmareita, nastoja...... Kaikkea mahdollista.

  Askartelukaappi on vielä suurin kalusteeni tässä tilassa.

Torso, paperiteline, kalenteri...

..."projektori" ja askartelutarvikkeet. Säilytän noissa lehtikoteloissa pahvit ja paperit, koristeet, kirjekuoret ja kaiken mikä liittyy paperi-/pahviaskarteluun.


 Siinäpä se. Koruteline on vielä paikoillaan, ja olen saanut nyt tuon tangonkin seinälle. Siinä on kätevä säilyttää Muut-kaupan tuotteet.

Vielä vilkaisu korulaatikkoon. Siellä on kaikki helmet, metallilangat, sulat ja muut tarvikkeet koruntekoon. Kätevästi laatikossa, jonka voi kuljettaa vaikka olkkarin puolelle.

Helmiä säilytän tällaisissa laatikoissa. (:


Tällainen vielä löytyy tilastani. Siellä hurraa paprika, joka on lähtenyt reippaasti kasvamaan. (:


Tänä aamuna kävin poikani päiväkodissa kahvilla. Hän oli leiponut mustikkapiirakkaa tiistaina muiden lasten kanssa, ja sitä sai äidit maistaa. Lisäksi lapset olivat tehneet ihania äitienpäiväyllätyksiä:

Huopa-koru. ♥ Ihana. (:

Sydän-kortti äidille. (:

"Kukkia poimin 
kukkia kannan
kauneimmat niistä
sinulle annan.
Onnea rakas Äiti!"




1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...