Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Viime viikkoina...

... olen tehnyt seuraavanlaista:


Eilen tehtiin pojan kanssa yhdessä hänelle paita. Minä sain äidiltä ompelukoneen lainaan, ja surautin summassa leikatut palaset yhteen. Tuli onneksi sopiva. (:


Poika sitten taiteili kangastusseilla hienon piirustuksen paitaan. Minä vielä kirjoitin selkäpuolelle pojan nimen.
Hieno tuli! (:



Pikkasen pitempi aika on kulunut näiden ystävänpäiväkorttien teosta. Siis teimme kortteja pari päivää ennen kuin niiden piti olla postissa. Niinhän siinä kävi, että emme saaneet tarpeeksi aikaiseksi, ja koko homma läsähti. Emme lähettäneet korttia kenellekään. ):


Oikeanpuoleisessa kortissa on pienen Amorin kuva..



Jonkin aikaa sitten sain tilauksen. Tuli tehdä koru leijona-horoskoopin mukaan miehelle. Tällaisen kuvan sitten googlaamalla löysin, ja sen kutistemuoviin siirsin.





Ja vielä yksi kuva. Kauniin auringon innoittama memory wire-rannekoru. Värimaailmaan olen hakenut auringonlaskussa ja -nousussa näkyviä värejä. Punaisen eri sävyjä. 


Koru on kauneimmillaan, kun sitä valaisee keväinen aurinko... (:


- Nanti




2 kommenttia:

  1. OIH, onpas tuo helmikoru kaunis!! :)

    hei onko muuten tuosta arvonnasta ollut apua sun puolella? onko tullut lisää lukijoita tai tilauksia? (: kohtahan se voittaja jo julkaistaankin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (:
      On tullu lukijoita reilusti lisää, ja vierailuja. Eli paljon on ollut apua. (: Ehkä tilauksiaki sitten alennuksen ansiosta. (:

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...