Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2011

Please leave a comment


Nyt yritän kannustaa jokaista blogiimme vilkaissutta kommentoimaan! 
Se, joka ensimmäisenä kommentoi jotain tähän tekstiin, saa valita kaksi tuotetta kaupasta ilmaiseksi!


Jätä kommenttisi tähän tekstiin, ja jos ehdit ensimmäiseksi, lähetä sähköpostiimme PipsaNanti@gmail.com haluamasi tuotteet ja osoite, johon ne toimitetaan.
Lähetän sinulle sähköpostia sitten, kun olen postittanut tuotteet.

Ja vaikka et tälläkertaa voittaisikaan, on kommenttisi silti hyvin tervetullutta, nyt ja tulevaisuudessa! (:

- Nanti

torstai 24. marraskuuta 2011

Jokos tulee joulu?

Tonttu on tehty kiertämällä villalankaa  muotoillun metallilangan ympärille. Kasvot taikataikinasta, ja tussilla piirretty. Tosi helppoa!

Joulukoristeita on ihana tehdä! Tonttuja on valmiina pari kipaletta, kalentereiden teko kovassa vauhdissa ja suunnitteilla isompikin "kuvaelma". Lahjojen valmistus on kuitenkin parasta! 
Tällainen jouluhullu, kuin minä, aloittaa hyvissä ajoin. Mies kuitenkin diktaattorin elkein alisti minut siihen, jotta koristella saa vasta ensikuussa. : D

Fimo massaa on saapunut tällekin pajalle, ja siitä ihan piskuisia teoksia muotoilinkin. Ne eivät kuitenkaan ole kuvauskelpoisia. : D
Huomenna, kun äiti tulee kylään, on tarkoitus treenata lisää. Ehkäpä jotain julkaisemisen arvoista. (:

Tästä tulee joulukalenteri  pojalleni. Ajattelin laittaa lootaan aina numeroidun pussin, johon sisälle jotain pientä. "Oikeaa" kalenteria ei noin pienelle viitsi laittaa. ehkä sitten ensivuonna on jo erilainen. (:

Sitten tietysti hieman koruilua:




Nämä värit, siis pinkki ja valkoinen, sopii ihanasti uuden mustan tukkani kanssa. Näyttää niiin hempeältä. ♥

Katsotaas josko jo huomenna, tai viimeistään ensiviikolla tulis sit lisää touhuja. (:

- Nanti


torstai 17. marraskuuta 2011

Muutama setti

Ja taas niin pinkkiä niin pinkkiä. (:


Tästä tuli i-h-a-n-a!

Hot hot (;

Ens kesän hitti, jäätelöä! (:


Kokeilin memory wiren käyttöä, ja rakastuin! (: Helmiä menee aika paljon, joten niitä pitää myös varata reilusti korun tekoon. Nyt olen tehnyt vain rannekoruja, mutta odotan innolla että pääsen kokeilemaan samaa sormuksiin. (:

- Nanti

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Nantin sormus-ohje

Tämä työ sopii metallilangan kanssa työskentelyn aloittaville, kuten myös jo kokeneemmille. Sormuksesta voit tehdä omia variaatioita muuttamalla sen paksuutta, väriä ja helmien määrää. Tässä suuntaa antava ohje oman sormuksen tekoon:

Kierrä paksua (esim. 0,8mm) metallilankaa sellaisen pyöreän esineen ympärille, joka vastaa sormesi paksuutta. Minulla on melko paksut sormet, joten käytän tässä kuorimisveitsen kahvaa..
Voit tehdä kierroksia haluamasi määrän. Leikkaa lanka poikki vasta sitten kun olet kiertänyt sen, ettei mene hukkaan. (:

Kun otat nyt kierretyn langan pois muotin ympäriltä, kannattaa tässä vaiheessa kokeilla sitä sormeen, ja kiristää/löysätä tarpeen mukaan varovasti. Pohjan ympärille tulee kerros ohuempaa lankaa, joten jätä sormus tässä vaiheessa hieman löysäksi.



Ota ohuempaa metallilenkaa (esim. 0,4mm, pituus n. 20cm) ja ala kiertää sitä pohjan ympärille. Aloita siitä kohdasta, missä paksumman langan päät ovat, jotta saat ne jätettyä sormuksen alapuolelle.



Kun olet noin puolessavälissä, lisää ohueen lankaan helmi. Asettele helmi langan avulla tiukasti hyvään asentoon.

Kierrä ohutta lankaa ensin helmen toiselle puolelle sormuspohjan ympärille, jotta saat helmen pysymään tiukasti paikoillaan. Tarkkaile helmen asentoa kokoajan. Kierrä sitten lankaa helmen ympärille niin, että se näyttää "istutetulta", eivätkä helmen reiät näy.

Jatka sitten langan kieputtamista kunnes koko sormus on sillä käsitelty.

Viimeistele langanpäät katkomalla ne ja painamalla pihdeillä tiukasti kiinni. Tarkista langanpäät hyvin, etteivät ne sojota ja revi ihoa rikki.


Sano itsellesi "vau" ja nauti kättesi jäljestä onnellisena. (:

- Nanti

maanantai 14. marraskuuta 2011

Juhlahumua

Nyt on sit ne synttärit ja isänpäivä vietetty. Tuollaisen pienen "kaupan" tänne myös perustin. Ajattelin jakaa tekemistäni myös muille, pois nurkista. Ja kiva lisähän se ois jos jotain hilujakin saisi. (: Sieltä siis katteleen mieluisia!







Tässä mobile, jonka tein eräällä 1-vuotiaalle sankarille. 


 "Ruiskukka"-kortti ihanalle isille. ♥



Samantyyliset rannekorut, sininen ja pinkki. Niin helppo tehdä, ja hyvän näköinen!


Ensimmäinen epäsymmetrinen koruni. Tarkoituksena oli saada tähän kuutamon tunnelmaa.. (:

Nämä korut päätyvät myös myytäväksi, eli löytyypi tuolta "Nantin kauppa" välilehdeltä. Siellä myös ohjeet tilaamiseen!

- Nanti


torstai 10. marraskuuta 2011

Paperista koruja

Aloin tehdä lisää koruja paperista. Eli kuva paperiin ja kontaktia päälle. Saa tehtyä vaikka miten hienoja!


Ensin tein lepakko-kaulakorun, josta tuli omasta mielestäni tosi upea, ei vaan istu omaan tyyliin. Saa nähdä kelle se menee.. 

Sitten innostuin ja tein tähtiä, se kun on kai tämän talven muotijuttu? Setti sopisi vaikka joulun tai uudenvuoden juhlintaan..




Sitten vähän kuvia vanhemmista koruista, jotka on olleet tyhjänpanttina "koru loorassa" oottamassa uutta omistajaa. Nytpä facebook kaverit saa sieltä valkata jos jostain tykkää..







Askartelurintamalla on pitänyt kiirettä ja touhua tosiaan riittää, mutta koska kaikki teokset ovat lahjoja synttäreille ja jouluksi, en voi kuvia tänne vielä laittaa.  Juhlien jälkeen niitä tuleekin sitten täyttä päätä, ja ensiviikolla onkin jo juhlittu eräät yksivuotiset ja isänpäivä. Niistä siis seuraavalla kerralla!

- Nanti

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Halloween

Halloweenia juhlittiin meillä lauantaina, tässä vähän kuvia koristeista. (:



Hämähäkit roikkuivat katosta katsellen menoa.. Ruumis ensin muotoiltu rautalangasta, sitten kiedottu mustaa villalankaa ympärille. Helppoa ja nopeaa!





Kaikki koristeet siis itse tehtyjä. Kummitukset ihan tavallisesti paperista vain leikattu, ikkunassa oleskelevat kurpitsat pahvista ja silkkipaperista, kolme kurpitsanaamaa "hengarissa" taikataikinasta ja Horror Halloween- kyltti pahvista. 
Lisäksi meillä oli eteisessä mustakissa-mobile, josta en saanut hyvää kuvaa, ja kummitusten tyyliin leikattuja pääkalloja siellä täällä roikkumassa..
Ja hyvät oli bileet! (:



Ja onhan sitä täytynyt vähän koruillakin.. Punaisen setin tein juuri Halloweenia varten, mutta unohdin sen hyllyyn. Aamupäivällä kun käytin ulkona käydessä eri koruja.






Tällaista meillä, joskohan kohta alettain joulujuttuja touhuileen?
Sitä onkin ootettu kuin kuuta nousevaa. (:
Ja onhan meillä jo tonttu havaittu ikkunasta kurkkivan..



- Nanti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...